Пошуковий запит: (<.>A=Глєбова Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
|
1. |
Дудник С. В. Моніторинг екологічної ситуації на водних об’єктах [Електронний ресурс] / С. В. Дудник, Ю. А. Глєбова. // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. - 2011. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vddau_2011_2_36
|
2. |
Дудник С. В. Оцінка впливу різних способів рибальства на стан іхтіофауни внутрішніх водойм України [Електронний ресурс] / С. В. Дудник, Ю. А. Глєбова // Рибогосподарська наука України. - 2010. - № 4. - С. 65-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2010_4_11
|
3. |
Вертійчук А. І. Від констатації фактів до спрямованого виробництва якісної продукції [Електронний ресурс] / А. І. Вертійчук, Ю. А. Глєбова // Сучасне птахівництво. - 2012. - № 6. - С. 2-5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2012_6_3
|
4. |
Вертійчкв А. І. Сорт один, а якість різна [Електронний ресурс] / А. І. Вертійчкв, Ю. А. Глєбова // Сучасне птахівництво. - 2013. - № 11. - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2013_11_9
|
5. |
Вертійчук А. І. Вплив годівлі птиці на якість продукції [Електронний ресурс] / А. І. Вертійчук, Ю. А. Глєбова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сер. : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2012. - Вип. 179. - С. 136-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2012_179_26
|
6. |
Глєбова Ю. А. Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Електронний ресурс] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Сучасне птахівництво. - 2014. - № 6. - С. 24-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sps_2014_6_12
|
7. |
Вертійчук А. І. Різноманітність показників курячих яєць для селекції [Електронний ресурс] / А. І. Вертійчук, Ю. А. Глєбова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 230-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2014_202_40
|
8. |
Вертійчук А. І. Живлення – істотний фактор якості продукції птиці [Електронний ресурс] / А. І. Вертійчук, Ю. А. Глєбова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__6
|
9. |
Євтушенко М. Ю. Комплексна оцінка еколого-токсикологічної ситуації водойм Шацьких озер [Електронний ресурс] / М. Ю. Євтушенко, С. В. Дудник, Ю. А. Глєбова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 227-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__42
|
10. |
Глєбова Ю. А.. Вертійчук А. І. Методика збільшення споживання високопоживних продуктів зі значним вмістом холестерину [Електронний ресурс] / Ю. А.. Вертійчук А. І. Глєбова // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 153-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_18
|
11. |
Глєбова Ю. А. Вплив на здоров’я людини харчових яєць за різних способів споживання [Електронний ресурс] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2016. - № 1(1). - С. 201-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2016_1(1)__29
|
12. |
Глєбова Ю. А. Реакція різних генотипів яєчних курей на їхню відтворну здатність у зміненому середовищі [Електронний ресурс] / Ю. А. Глєбова // Розведення і генетика тварин. - 2011. - Вип. 45. - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2011_45_10
|
13. |
Глєбова Ю. А. Розведення кросів яєчних курей [Електронний ресурс] / Ю. А. Глєбова // Вісник аграрної науки. - 2010. - № 3. - С. 47-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2010_3_16
|
14. |
Глєбова Ю. А. Розвиток реформ у рибній галузі України [Електронний ресурс] / Ю. А. Глєбова, О. В. Шкарупа // Рибогосподарська наука України. - 2017. - № 4. - С. 7-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2017_4_3
|
15. |
Глєбова Ю. А. Стан рибної галузі в Україні на початку її реформування [Електронний ресурс] / Ю. А. Глєбова, О. В. Шкарупа // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2017. - Вип. 271. - С. 7-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2017_271_3
|
16. |
Глєбова Ю. А. Динаміка розвитку рибного господарства України у 2016–2018 роках [Електронний ресурс] / Ю. А. Глєбова, О. В. Шкарупа // Рибогосподарська наука України. - 2019. - № 2. - С. 5-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2019_2_3
|
17. |
Глєбова Ю. А. Експерименти зі споживання тваринних продуктів із вмістом холестерину для здоров’я людей [Електронний ресурс] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2019. - Вип. 109(2). - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2019_109(2)__6
|
18. |
Глєбова Ю. А. Стан і проблеми водних біоресурсів в Україні [Електронний ресурс] / Ю. А. Глєбова // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2021. - Вип. 121. - С. 253-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2021_121_35
|